aca74
Član
A ja kupio prosle nedelje 41.urea ruska i an 36. Nek ide život.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima kod mene u susednom selu Dubravica 450e na razduzenje kraj jula.Ali i to je preskupo.U kurjaču urea 465e na razduzenje jul a oktobar 480e lopovska posla
Cene vestaka u azotari Pancevo u maloprodaji san 33,00 din urea 40,00 din kan 30,00 e za uan pise samo 2400 din dal litar ili kg nisam stigao da pitam to je sa pdv om.Ima i npk ali nisam sve zabelezio.To su cene za onog ko je u pdv dosta solidne cene jer oduzmete 10% plus vas prevoz pa jos ko je tu u blizoj okolini tu je neka racunica broj u maloprodaji je 013/308 108.Pozdrav
Do pre nedelju dana je bila ta cena,nisam posle toga isao da kupujem,a nije to nista smanjeno,jos cekamo koliko znam.Jel to smanjenje cena od 25% o kome stalno pricaju na tv-u i radiju... Ili tek treba da bude smanjenje?
Kako da nisi mogao naci jeftinije? Hteo si bas Kutinsku?Kupljena kutinska urea 43din za kes.
Nisam razumeo druze, 380eura je na zaduzenje a 317eura za kes?Evo jedan kod nas za da ga ne reklamiram ko je 380e 31.7 placanje ureja ruska.