Srdjan Žorž
Član
Juce sam saznao da je UAN pancevacki 175e za 1000lit.
Ubedljivo najisplativije azotno djubrivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
UAN-32 = 1 lit ima 422 gr azotaJuce sam saznao da je UAN pancevacki 175e za 1000lit.
Aj ti to proveri mislim da je ta cena po toni a ne za 1000 l. jel je velika razlika u zapreminskoj i specifičnoj težini.Juce sam saznao da je UAN pancevacki 175e za 1000lit.
Glupi su, ne znam koji im je proizvodni kapacitet ali ako vidis da ima interesovanja na trzistu onda se trudi da uzmes deo tog kolaca, nije cudo sto ne godinama u takvom stanju Azotara kad im je nesposoban menadzment. A i oni sabani, umesto da sami izvezu i dobiju veci profit oni to rade preko domace firme, ko zna kakva je to muljacina. Izvinjavam se za off.ja sam zvao komercijalu u Pancevu, rekli mi da nema sanse da dodjem do slobodnih kolicina jer je firma PROMIST Ns avansirala neku veliku kolicinu i oni su obavezi da njima isporucuju,oni izvoze UAN,.........dakle MONOPOL a Vi gospodo seljaci hteli nesto jeftino da kupite aaaaa....nece da moze......joj zemljo Srbijoooooo
gde?daj telefon i kontakt...i koji UAN 32?30?28?Ima Uan-a na pretek.Sipaju u plasticne cisterne,a i u kanistere.Cena je 24 din kg(0.70 L).Ja sam spremio dizne za Uan,samo cu sa njim ici,nista granulisano djubrivo.
Psenica 220 L/H
Kukuruz 250 L/H
UAN 30 ( 24din/kg ) = 1 L = 1,30 kg = 390 gr azota = 31,2 din pa transport pa kaucija .........pa na kraju ni nije nesto znacajno jeftinijeUan 30%.Azotara Pancevo,ali u maloprodaji.Tel. 308108.
Bas tako,kupuje se na kg,ne na L.
Ako se kupuje na cisternu,ulazi se u fabriku na puniliste,a ako u kanistere onda sipaju u maloprodaji.