Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Besplatan prevoz?
Ko daje tu cenu ako moze da se naruci kamion 25tona???Ja koliko sam nacuo da uree ima dosta na trzistu i da je uvezeno vise nego sto je potrebno. Da li iz razloga sto ljudi nemaju dovoljno para da je kupuju ili je nesto drugo u pitanju,neznam. Da je tako vec su me zvala tri trgovca da mi nude ureu, cena je od 39 do 40 din po kg,pancevacko pakovanje 20 kg, prevoz do kuce
Izvinjavam se, ma nema nista,samo privatna stovarista,apoteke i jedna druga kopiraju,prosto mi je neshvatljivo. Pa znate da su pioneeri hibridi ovde najmanje 5500 za one najstarije grupe, zato cu da narucim direktno odozgo,ali za djubrivo mi je malo zeznuta stvarPujol nemoj psovati.Koliko je jaka konkurencija kod vas i ima li uopšte mnogo z.zadruga,poljoprivrednih apoteka i sličnih?
MEGA-PROMET DOO Smederevo 026651427, tamo je cena 40 din, ali tast je uzeo 10 tone, dobio po 39 din,za prevoz neznam koliko bi te izaslo. Imam jos jednog isto po ceni od 40 din na vise cena dole ali za njega mislim da vuce preko neke firme iz Vojvodine . Ja jos nisam uzeo sacekacu jos maloKo daje tu cenu ako moze da se naruci kamion 25tona???
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Sto ne koristis kompleksna umesto mesanih djubriva?Da li se neko raspitivao za mesano djubrivo, 3x15 ili 3x16, kakve su cene, na kolicine preko 5t?