Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

I ja imam informaciju da ce ici dole,e sad ko ce ga znati,kod nas je sve naopako. Inace sam u fazi kupovine ruske uree 25kg dzakovi po 41.5 din

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Ja koliko sam nacuo da uree ima dosta na trzistu i da je uvezeno vise nego sto je potrebno. Da li iz razloga sto ljudi nemaju dovoljno para da je kupuju ili je nesto drugo u pitanju,neznam. Da je tako vec su me zvala tri trgovca da mi nude ureu, cena je od 39 do 40 din po kg,pancevacko pakovanje 20 kg, prevoz do kuce

Jebote bog kod nas cena ureje od 48 do 50 din po kg. Slazem se da je put od Bg do nas nekih 300 km al ne mislim da tolika razlika ne bi trebala da bude,ili se varam?

Ja koliko sam nacuo da uree ima dosta na trzistu i da je uvezeno vise nego sto je potrebno. Da li iz razloga sto ljudi nemaju dovoljno para da je kupuju ili je nesto drugo u pitanju,neznam. Da je tako vec su me zvala tri trgovca da mi nude ureu, cena je od 39 do 40 din po kg,pancevacko pakovanje 20 kg, prevoz do kuce
Ko daje tu cenu ako moze da se naruci kamion 25tona???

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Pujol nemoj psovati.Koliko je jaka konkurencija kod vas i ima li uopšte mnogo z.zadruga,poljoprivrednih apoteka i sličnih?

Ja mislim da je u pitanju veće interesovanje paora za AN i KAN kao i sve češće preporuke stručnih službi za korišćenjem ovih u odnosu na Ureu,pa su se cene ova dva đubriva skoro približila ceni Ureje.U svim preporukama se prednost daje Kanu.Pogledajte cene MAP koliko je bio jeftiniji pre dve tri godine, a sad zbog navale je otišao u nebo.

Pujol nemoj psovati.Koliko je jaka konkurencija kod vas i ima li uopšte mnogo z.zadruga,poljoprivrednih apoteka i sličnih?
Izvinjavam se, ma nema nista,samo privatna stovarista,apoteke i jedna druga kopiraju,prosto mi je neshvatljivo. Pa znate da su pioneeri hibridi ovde najmanje 5500 za one najstarije grupe, zato cu da narucim direktno odozgo,ali za djubrivo mi je malo zeznuta stvar :)

Ko daje tu cenu ako moze da se naruci kamion 25tona???

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
MEGA-PROMET DOO Smederevo 026651427, tamo je cena 40 din, ali tast je uzeo 10 tone, dobio po 39 din,za prevoz neznam koliko bi te izaslo. Imam jos jednog isto po ceni od 40 din na vise cena dole ali za njega mislim da vuce preko neke firme iz Vojvodine . Ja jos nisam uzeo sacekacu jos malo

Da li se neko raspitivao za mesano djubrivo, 3x15 ili 3x16, kakve su cene, na kolicine preko 5t?

Nazad
Vrh