KishRobert
Prijatelj Foruma
Ili oni sto uzmu na zeleno?Jel moraš paziti da te ne uvate
Na berzi,jako tesko moze da se nadje 325e+pdv,sve je iznad toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili oni sto uzmu na zeleno?Jel moraš paziti da te ne uvate
Neznam da li sam te najbolje razumeo ali ako pitas da li je na crno odgovor je ne.Firma koja prodaje je Aviv Agrar.Jel moraš paziti da te ne uvate
Ddragane proverio sam nisi dobro razumeo cena je 400 evra +pdv za placanje oktobar 2015
Hahahaha,razumeo sam ja dobro,zvao me Sale,rekao mi je.Ddragane proverio sam nisi dobro razumeo cena je 400 evra +pdv za placanje oktobar 2015
Neznam gde ti gledas,ali mene ono sto je fluroscentno obelezeno interesuje.A dole piše još lepše.Kristal je u pravu.
Ureja placena odmah 370 e, a placena posle vrsidbe kukuruza oko 11,6% vise od navedene. Ko nije pri novcu nista strasno, malo koja banka daje povoljnije a pogotovo jednostavnije. Bez 1-2 % za obradu kredita , pa menice , zirant ...
cene vestaka kod mene, u jednoj zadrugi
Setveni kredit je jedna od boljih opcija,kamata od 10-12% je na godinu dana,ovde je slucaj na 6-7meseci 11.6%kamata,ugasiti setveni ranije znaci i niža kamatna stopa...Ureja placena odmah 370 e, a placena posle vrsidbe kukuruza oko 11,6% vise od navedene. Ko nije pri novcu nista strasno, malo koja banka daje povoljnije a pogotovo jednostavnije. Bez 1-2 % za obradu kredita , pa menice , zirant ...