KishRobert
Prijatelj Foruma
Ili oni sto uzmu na zeleno?Jel moraš paziti da te ne uvate![]()
Na berzi,jako tesko moze da se nadje 325e+pdv,sve je iznad toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili oni sto uzmu na zeleno?Jel moraš paziti da te ne uvate![]()
Neznam da li sam te najbolje razumeo ali ako pitas da li je na crno odgovor je ne.Firma koja prodaje je Aviv Agrar.Jel moraš paziti da te ne uvate![]()
Ddragane proverio sam nisi dobro razumeo cena je 400 evra +pdv za placanje oktobar 2015
Hahahaha,razumeo sam ja dobro,zvao me Sale,rekao mi je.Ddragane proverio sam nisi dobro razumeo cena je 400 evra +pdv za placanje oktobar 2015
Neznam gde ti gledas,ali mene ono sto je fluroscentno obelezeno interesuje.A dole piše još lepše.Kristal je u pravu.
Ureja placena odmah 370 e, a placena posle vrsidbe kukuruza oko 11,6% vise od navedene. Ko nije pri novcu nista strasno, malo koja banka daje povoljnije a pogotovo jednostavnije. Bez 1-2 % za obradu kredita , pa menice , zirant ...![]()
cene vestaka kod mene, u jednoj zadrugi
Setveni kredit je jedna od boljih opcija,kamata od 10-12% je na godinu dana,ovde je slucaj na 6-7meseci 11.6%kamata,ugasiti setveni ranije znaci i niža kamatna stopa...Ureja placena odmah 370 e, a placena posle vrsidbe kukuruza oko 11,6% vise od navedene. Ko nije pri novcu nista strasno, malo koja banka daje povoljnije a pogotovo jednostavnije. Bez 1-2 % za obradu kredita , pa menice , zirant ...