Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislim da treba njival ili krec za kiselo zemljiste, ja sam nasao njival u paracinuGde je zemljište kiselo ureu treba izbegavati.
Kakva je cena?U Sapcu u fabrici Elixir dosta djubriva na lageru, izgleda da slabo nesto ide prodaja.:
Taj Azohem jos u R.Srpskoj ima prodju,ovde ne mogu da prodaju ni vrecu,barem u mom kraju!Opametili se ljudi malo...Mislim da svako ko ozbiljno radi poljoprivredu i ne razmislja o tom djubrivu,kao i o Fertil-u iz Backe Palanke...To je moje misljenje!Скупи су доста у Србији,а да видиш тек у РС,уши заврћу...Суботичка Азохем 3 х 15 у Ср кошта 25 евра 100 кг а у РС 35 евра..
Савато управу си,мада знаш како је нема народ пара па дај што јефтиније,нажалост...Ја сам наручио руску 3 х 16 по 41 е по метру...25 кг паковања...Taj Azohem jos u R.Srpskoj ima prodju,ovde ne mogu da prodaju ni vrecu,barem u mom kraju!Opametili se ljudi malo...Mislim da svako ko ozbiljno radi poljoprivredu i ne razmislja o tom djubrivu,kao i o Fertil-u iz Backe Palanke...To je moje misljenje!
Савато управу си,мада знаш како је нема народ пара па дај што јефтиније,нажалост...Ја сам наручио руску 3 х 16 по 41 е по метру...25 кг паковања...