KishRobert
Prijatelj Foruma
Kako gde je pdv?
Lepo pise: Ruska urea 300et+pdv
Sta nije jasno?
Sta nije jasno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
An 34% N , ureja 46% N a cena istaImao sam ponudu od 37 dinara AN ruski .
Bojčetiću slažem se sa tobom. Ja dok sam hranio kukuruz sa anom (znači cela količina azota je data u fazi 10-15 listova kukuruza) uvek sam imao bolje prinose nego sa celom količinom azota pre setve (oko mesec dana pre setve) data kroz ureu. Kod mene se tako pokazalo.Dobar je AN. Ima jako brzo delovanje i biljka ima jako brz start. Sa urejom je produzeno dejstvo, ali nema tu silinu u porastu. Tako meni deluje iz prakse.
Od koga si uzeo? I jel to cena sa PDV-om? JEl to na veliko,i sa prevozom?Danas doterana urea 37din,fertil pakovao i linzer i rumunsku ureu. Na oko nema razlike u granulaciji.
Kako gde je pdv?
Sta nije jasno?
Ja mislim da ima nade za tebe... Kad iskucas poruku probaj da je procitas i da ispravis neke greske pa onda ga posalji. Kazem ovako da bi citali tvoj komentar,a ne da ga preskacemo. Nema ljutnjei ja sam bacao an .i vido sam rzliku da brze raste i kukuruz i ovaz .a u psenicu nisam bacao .