Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolega pijaca je ponedeljkom pocinje u 6 ujutru i do 8-9 nema vise telad idu ko ludi ko ih kupuje nemam pojma to iz kamiona u kamion ide.samo nakupce ima da vidis vise niko ne ide sa teletom na pijac ko pre.e za cene neznam nisam bio skoro,mozda to neko drugi znaJel zna nekood prisutnih kad je pijaca u Petrovcu.hteo po telad ,al koliko sam obavesten ,mislim da je sad pijaca po danu ,e dal je ponedeljak, utorak il...?I svaka informacija o ceni teladi za tov bi mi dobro dosla.moze i na PP.hvala unapred.![]()
kolega pijaca je ponedeljkom pocinje u 6 ujutru i do 8-9 nema vise telad idu ko ludi ko ih kupuje nemam pojma to iz kamiona u kamion ide.samo nakupce ima da vidis vise niko ne ide sa teletom na pijac ko pre.e za cene neznam nisam bio skoro,mozda to neko drugi zna
kod mene u kraju od 3-3,5 sve zavisi od kaliteta,kazem ti prodajnu cenu,a ne onu koju trazekolko se krecu cene teladi tu od 120-150 kg?
Od 3.2 -3.3 kod nas,ima ljudi traze i 4e,al to niko ne placaKoliko se krecu telad od 120-150kg ?