Milan Lacarak
Član
Puno je 570e za tele od 120 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko se tebi onda isplati da tovis bikove kad toliko placas telad....kod nas za te pare moze da se kupi tele od 180kg,a moze da se naleti i na tele od 200kg na 3e po kg,mada je to retko ali ima par puta u godini....Ja sam predhodnih godina dobijao telad iz Leskovca 550 -570e komad oko 120kg. Ali nisam imao nikakvih nikad problema sa njima ni proliv, ni lecenja, ni da se puse... Sad mi opet nude da doteraju po 570e. Ali ne ubacujem do avgusta.
Ma samo treba naci postene ljude za saradnju,mada je takvih malo....Platis mu tele 3.3 i 10e po tele za prevoz i to je to,Znam da je mnogo, zato sada i ne planiram sa njima da radim tj. da mi oni nabavljaju. Iznajmicu od nekog kamion pa sam lutati i traziti.
Aj sad posteno kazi koliko ti potrosi kamion na 100km?Ko hoce da ide po telad, icicu ja sa kamionom da dovucem.... Da i ja zaradim neki dinar, kad od poljoprivrede nema leba...![]()