markojx
Član
Jel prodaju telad za tov ako moze neki kontaktIma lepo stado limuzina kod nas na terenu. U objektu su sve krave i prateće kategorije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel prodaju telad za tov ako moze neki kontaktIma lepo stado limuzina kod nas na terenu. U objektu su sve krave i prateće kategorije.
Nisam baš siguran ali pitaću kolege pa ću ti javiti.Jel prodaju telad za tov ako moze neki kontakt
Ne idu na pašnjak?Ima lepo stado limuzina kod nas na terenu. U objektu su sve krave i prateće kategorije.
Ma jok, imaju male ispuste i to betonirane i ostalo sve u objektu.Ne idu na pašnjak?
150kg/ha mu je dovoljno da skoro duplira prinos.Mada zavisi od sastava trava ali bude tako nesto.Stvarno ne bih znao da ti kažem,mislim da je taj moj ovako po travi odličan u odnosu na većinu u selu,Ima dosta slatina generalno.
Ja sam ga uzeo zbog 2 ha zemlje koji su išli zajedno na licitaciju i prosek nije skup,Nisam ga đubrio ,sad ću ga časttiti sa ureom samo ne znam koliko da idem.
Kolega kad resis imas poziv da dodjes kod mene na dve nedelje... Da vidis kako izgleda koliko se radi, koliki su troskovi... Pa onda iznesi zakljucak ko vise igra oko zivotinja i ko je ugoroj poziciji szo se zarade tice...Cene su nenormalne, ispada da onaj koji drzi krave cini uslugu nama koji tovimo junad. Kao da ta krava ne mora da se oteli da bi dala mleko.
A u sustini mi radimo na ivici zarade.
1220 evra ulaz, i igraj oko njega 365 dana uz mogucnost da cena opet padne na 3 evra samo ako nadju da uvezu, ne vidim smisao. I 1000 evra je mnogo za takvu telad ali uvek se nadje neko da plati jbg.
Jel normalno 1200€ za tele a bik 550kg 2000€?Kolega kad resis imas poziv da dodjes kod mene na dve nedelje... Da vidis kako izgleda koliko se radi, koliki su troskovi... Pa onda iznesi zakljucak ko vise igra oko zivotinja i ko je ugoroj poziciji szo se zarade tice...