Cene teladi

U jednom kamionu 28 u drugom 22 kom preterao sam preko vage 116 kg prosek zbog sebe nije ni izlazio iz kamiona ,malo sitnija telad ali lep simentakac verovatno sjenica , dosao mi pred kucu neko ga poslao trazio 560 pa 540 ma idi u **greška materinu necu , ajde brate ponudi nesto ja reko 500 on udari moze istovaraj .
 
Sjenicka roba kao i sve ostale nema razlike. Do jedno 450 kg. Onda simentalac nastavi da raste a ovome samo dlaka. Bas sporo napreduju u kasnijem tovu.

@markojx Je l crn covek?onako crnji? Djordjevic?
 
Izvinjavam se za ovo pisanje gore clanovima foruma moram sad da se ispravim . Napisao sam da sam jutros kupio telad da bi smanjio protisak i ponudu od raznih natkupaca i svercera koji bi da prodaju makar sta a citaju ovaj forum . Cim sam napisao vecina je prestala da dosadjuje.
Telad su sad tek pazarena od Dragana Stanica iz Radenkovica uzeto je 20 komada tezine u proseku 135 140 kg za 570 e rasna kvalitetna telad sto je najbitnije friska telad nisu vozana usput dam mu pokupio i par komada teladi koji su kod njega 20 dana a nije ih prodao zbog karantina korone , poruceno je jos 30 komada da se isporuci u dogledno vreme.
Jos jednom izvinjenje zbog dezinformacije
 
Opusteno Marko..nekada se mora tako jer su previse dosadni i naporni.

Ihhh,dobra cena teladi na ovu cenu hrane...ne znam sta bi rekao.
 
Svaka ti cast. To je kao ja sa jabukama. Popizdim i ne radi mi se to vise, a kad prodje tenzija smirim se i gas dalje.
 
Kako se krecu cene za malu telad, sisavcad, od 15-20 dana
Simentalac, holstajn
Kod mene u Krusevcu za zensku simental traze od 220-350
Muska 320-350
 
Nazad
Vrh