Kako se vodi taj prvi-crveni-kao simentalac ili holštajn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se vodi taj prvi-crveni-kao simentalac ili holštajn
Zbog toga sam i pitao.Najviše zbog onih koji tvrde da holštajna ne mogu da utove.Kod ovog se vidi da ima predispozicije da dobro napreduje.To je dobar mešanac.Baš bih voleo da vidim sliku kada dođe za prodaju.Vodi se kao simentalac.![]()
Ženska imaju pedigre?Da li mogu da se matiče i ostvare kasnije subvencije na njih? Baba ovog teleta što sam kupio je uvozni Crveni Holštajn, kupljena na farmi na Zlatici kod Zrenjanina. Čovek mi je nudio i njenu mati po drugarskoj ceni od 1200 eur. ali nemam spremljene hrane, tako da nisam smeo da se usudim da kupim i kravu koja trenutno daje oko 30l mleka.Ja muške od 6 nedelja prodam po 380 a ženska od 300-350
Slažem se.Moje nemaju papire ali su ko lutke.Ženska imaju pedigre?Da li mogu da se matiče i ostvare kasnije subvencije na njih? Baba ovog teleta što sam kupio je uvozni Crveni Holštajn, kupljena na farmi na Zlatici kod Zrenjanina. Čovek mi je nudio i njenu mati po drugarskoj ceni od 1200 eur. ali nemam spremljene hrane, tako da nisam smeo da se usudim da kupim i kravu koja trenutno daje oko 30l mleka.
Ma slažem se ja u potpunosti sa tobom.Šteta, ja gledam da telad imaju papire kako bih kasnije mogao da ostvarim prava na subvencije, jer treba uzeti svaku milostinju koju nudi naše Ministarstvo (protiv) poljoprivrede.