ako nekome treba nešto od polovnih delova za traktore ima jedan oglas. http://poljo.oglasi.rs/details.php?id=32208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zorancile je napisao(la):Firma "Zaptivač" Bački Jarak pravi po uzorku ako ga nemaju napravljenog serijski. Neznam broj telefona.
Igor je napisao(la):Gde u NS ima dobro opremljena prodavnica delova za IMT traktore? Trazim motor za brisac za novi 539, i za sad vec na par mesta nigde nisam pronasao..
Crko mi je posle 1-2 dana od kad sam ga kupio, al ovi nikad nisu uvazili garanciju.. Tako da ga moram sad sam promeniti.. A majstor je gledao i rekao da je otisao zupcanik unutra tako da mora da se promeni komplet..
coveceee je napisao(la):Pozdrav svima i jedno pitanje, treba mi rucica menjaca za imt 539 a toga u Knjazevcu i Zajecaru nema tako da ako neko zna gde bi moglo da se nadje hvala mu unapred.