dejan26
Banned
Odg: Cene teladi,junadi i gotovih bikova
Miladinowicu,znaš ama baš swe cake!
Miladinowicu,znaš ama baš swe cake!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod mene ima toga kolko hoces.ljudi koji drze puno krava radi mleka prodaju telad odma od sise crveni od 200 do 250 e.a crni 150e.Hipija je napisao(la):Drugar mi se interesuje za koliko para moze da se nadje mali simentalac valjda star 5-10 dana(ako sam ga dobro razumeo).Moze bilo kakvi kontakti,imena,tel(moze i na pp)......
maki_vs je napisao(la):kod mene ima toga kolko hoces.ljudi koji drze puno krava radi mleka prodaju telad odma od sise crveni od 200 do 250 e.a crni 150e.Hipija je napisao(la):Drugar mi se interesuje za koliko para moze da se nadje mali simentalac valjda star 5-10 dana(ako sam ga dobro razumeo).Moze bilo kakvi kontakti,imena,tel(moze i na pp)......
maki_vs je napisao(la):selo jasenovo izmedju vrsca i bele crkve ne znam samo koliko vam je isplativo da dolazite ovde.ima i u okolnim selima.to je cena od prilike kad kuci pazaris direktno,ovde ima i dosta nakupaca pa se mora ugrabiti pre njih.
Kod nas za krave-90 a za bikove 150 (Najveće cene)mira je napisao(la):Kraljevo, 29.1.2010
zenska telad-235din/kg
muska telad-275din/kg
junad do 300kg-155din/kg
junad preko 480kg-150din/kg
krave za klanje-127din/kg
pretpostavka da si mozda kupuio junice preko nase maticne sluzbe. iskreno se nadam da si imao srece da naletis na dobro grlo. da ne govorim kako ta prodaja ide mito, korupcija...Golub je napisao(la):Prodajem žensko tele simentalske rase starost 3 meseca. Poreklom iz Smederevske Palanke sa pedigreom.
zar nije dugo 2 mesece, ko to nudi uslovebacan je napisao(la):bikovi kod nas 155 din + PDV 2 MESECA PARE