Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
'ebote bog kad ovako nesto cujem/procitam ... "malo si dobio,puno si platio"MILOŠ D.T je napisao(la):Dragane malo si dobio za bikove,koliko su teški bili?
Nemoj tako Milose!!Pa naravno da nije dosta ni Robertu,ni meni ,ni tebi itd.Ali,ajd sad....naduvaj nesto ako ne moze.To kao kad bi sad neko trazio za kukuruz npr.15din...a ne moze.Svi se nerviramo ali jednostavno,ne vredi.E,to je problem koji postoji jedino u poljoprivredi.Neko je to ovde ranije rekao.Proizvedes nesto i ne mozes da utices na cenu Zato smo mi ovde pa da se pomazemo koliko mozemo...MILOŠ D.T je napisao(la):JEL BI TO TEBI BILO DOSTA??
jeli to klanica u smed.palanci?koliko se ceka za pare?cukaneca je napisao(la):potvrdjeno malopre klanica kod mene placa bikove 1,6e ajmo,ajde
dok se izmerimaki_vs je napisao(la):jeli to klanica u smed.palanci?koliko se ceka za pare?cukaneca je napisao(la):potvrdjeno malopre klanica kod mene placa bikove 1,6e ajmo,ajde