Cene junadi i gotovih bikova

To merenje sitih je samo orjentacija koliko bi dobio da si dao žive vage po aktuelnoj ceni.

Prodao pre 10ak dana Nedeljkoviću. Cena 5.2€ topla polutka. Bio na liniji klanja. Simentalac je imao odličan radman i svi su bili žive vage preko 600kg, ali na žalost imao sam skoro pola ture dzerzija, istog uzrasta koji je bio oko 450kg i oni su pokvarili priču. Sve u svemu, bikove niko neće jer su uvezli jako puno mesa pred praznike, tako da sam zadovoljan sto sam ih posle mesec dana traganja uopste prodao po normalnoj ceni. Lokalni nakupci su ubijali sa cenom. kako pri kupovini bikova, tako i pri prodaji teladi. Sto se klanice Nedeljkovic tiče, pohvale za profesionalnost i poslovnost!

Prodao pre 10ak dana Nedeljkoviću. Cena 5.2€ topla polutka. Bio na liniji klanja. Simentalac je imao odličan radman i svi su bili žive vage preko 600kg, ali na žalost imao sam skoro pola ture dzerzija, istog uzrasta koji je bio oko 450kg i oni su pokvarili priču. Sve u svemu, bikove niko neće jer su uvezli jako puno mesa pred praznike, tako da sam zadovoljan sto sam ih posle mesec dana traganja uopste prodao po normalnoj ceni. Lokalni nakupci su ubijali sa cenom. kako pri kupovini bikova, tako i pri prodaji teladi. Sto se klanice Nedeljkovic tiče, pohvale za profesionalnost i poslovnost!
Sta je to dzerzi? Neka nova rasa?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

3,10 na zivo svi redom moze i 3,15
Krenuli su da obaraju cenu nase klanice pre 15 dana ali krenuli siptari zovu traze robu 3,10 lagano, sad se i Cveja aktivirao nije ga bilo duze vreme treba hitno dobra roba moze preko 3,1

Sta je to dzerzi? Neka nova rasa?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Nije nova. Googlaj, da ne pišem detalje. Mlečna rasa, drži se uglavnom radi mlecne masnoće i sira. Za tov svakako nije. Msm da su za nijansu gori od holstajna. Tj. manji su rastom. Meni su povoljno došla telad, zato sam uzeo. Vise ih nebi uzeo ni džabe :D

Nazad
Vrh