Cene junadi i gotovih bikova

Mi smo naše napokon natovarili, pomeran utovar 3 nedelje, 14meseci tova 630kg.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Đorđe iz Pazove. Kome si ti dao? Kod nas su isto dolazili muslimani.

Kod nas ovde po Banatu najviše kupuju braca Enes i Edin placaju uvek ispod maksimalne cene, a kad smo pogodili ove bikove tražio je Sheqir Humoli, on tovari šleper tj uzima uvek naveliko, prosle godine uzeo od tatinog ujaka 16komada i 5 junica.

Nisam i mislim da necu dok ne vidim sta ce biti sa cenom bikova, sa druge strane krece uvoz teladi iz rumunije pa ce to malo da smiri ove nase trgovce jer su popizdili, bio sam u Sapcu na pijaci trgovci traze 800 e za Telad 140 kg aj ove sitne nisam ni pitao al kupaca nigde pa trguju izmedju sebe dopune kamion sto je po meni strasno da se mesa roba sa razliciti terena itd. Juce je drugaru Marko iz Petrovac doterao 10 kom mereni ovde 151 kg 760 eura porucena Telad preko telefona.

Ja se javno izvinjavam kolegama sto sam spustio cenu bikova...Trebalo je da znam da cim ja ubacim telad automatski mora pasti cena bikova.
Inace,pazario sam 6 kom.4 sim i 2 meleza starosti 5 6 nedelja,izasli su po 450 e po kom.
Jos uvek im dajem malo zamene za mleko.

Inace teladi nema ni za lek kazu sverceri a juce zove Vladan iz Draginja ima 60 kom pa Pirke isto Draginje ima 30 ko a taja otisao u Kraljevo po jos 20, Caki naravno Draginje on ni ne zna koliko ima jos samo djurdjevic da ponudi 400 kom iz Rumunije, bar 1000 kom je u ponudi doduse mora da zovu i ostale i nude al zato bikovi na cekanju

Sve roba 160 kg pod znakom pitanja 760 780 800 e kako ko zacepi, zvao je i ovaj moj iz Radenkovica uzeo je 30 komada al nije zadovoljan kvalitetom ( ima naruceno) pa za iducu nedelju meni.

Ja sam prosle godine prodavao telad 140+ kg po 700 evra. Svi su bili naruceni po 2 meseca pred preuzimanje. Da sam imao jos 100kom prodao bi ih bez problema. Na kraju sebi nista nisam ni ostavio.

Evo odgovora zasto su debele krave isle po 5KM
Iz Bih poceo izvoz govedine u Turske

Nazad
Vrh