Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bojanh66 je napisao(la):Izvinjavam se unapred ako je pitanje offtopic,ali na neki nacin ima veze sa temom.
Koliko otprilike kosta vaga za merenje bikova,recimo nosivosti do 1000kg?
dragansavin je napisao(la):KishRobert je napisao(la):nije to dobro,te nakupce govnjivom motkom treba razjuriti i najuriti.
Robi slazem se ja sa tobom da treba tako ali kome prodati onda bikove, i ja ih isto ne volim ali u takvoj smo situaciji da nemamo kome ih prodati. Ja sam pre 3 dana cak imao proveru vet. inspektora koji nas je davio 6 sati, to znaju da posalju inspektora(mislim na drzavu) a neznaju da nam pomognu da kupimo telad i da posle prodamo bikove
nemogu da ti ga uzmu na 6 meseci,nisam siguran da li je karantin 14 ili 21 dan i vadjenje krvi i to o trosku drzave,ne placaj nistadragansavin je napisao(la):eh sta je bio desilo mi se da sam imao tele sa kosova(imao usnu markicu sa kosova) gde se mi stalno prsimo mislim drzava kosovo je srbija a inspektor dosao da mi uzmu tele da ga nose u NS u karantin na ispitivanje 6 meseci sve o mom trosku, e povodom toga je bilo cerupanje citavih 6 sati, nisam zavrsio rec Kosovo je srbija pa sta ih briga i ako je sa kosova zar to nije nasa zemlja? mada je tele vec bilo vraceno zamenjeno za drugo kad je on dosao ali videcemo sta ce biti kada dobijem resenje, uglavnom pisacu vam