Za junice ne znam ali bikove sigurno odbijaju.To za sarost bi trebalo proveriti, nedavno mi je neko pricao da su mu odbili jednu junicu jer je bila starija od dve godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za junice ne znam ali bikove sigurno odbijaju.To za sarost bi trebalo proveriti, nedavno mi je neko pricao da su mu odbili jednu junicu jer je bila starija od dve godine.
Svaka cast na prirastu i konverziji. 4 kg koncentrata za kg prirasta !!! I od kabaste hrane samo slama.Lekovi i vakcine 30 eura po komadu , hrane 2 tone gotove hrane i 5 rol bala slame nesto u prostirku dok su mali a vecunu pojedu , nisam imao uginuca i vecih intervencija sreca spasao sam sve sto sam mogao. Cena hrane je diskutabilna jer sam kupio sve jesenas po nizim cenama tako da je i zarada diskutabilna.
Koja rasa je u pitanju?Danas utovar tri junice i bik, cena 220 din za sve u kompletu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk