Cene junadi i gotovih bikova

Treba da mi dodje sutra kupac kakva je cena, kolko sam cuo tovari se, traze se bikovi

Ako su kvalitetna i zdrava telad u ovo vreme nije losa ponuda, ko ima problema sa pronalaskom teladi zna o cemu pisem

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

bio sa u petak u Šapcu na pijaci dosao sam oko 8 sati bio je jedan kamion sa 10 lepi teladi trgovac iz Varne trazio 580 pa 550 e al nisam bio zainteresovan telad 120 130 kg al bas lepa ,i jos nesto čupavaca itd ni teladi ni kupaca ,bala sena livada 230 din

Kod Djurdjevica je lutrija sa teladima trguje se 400 kom nedeljno iz uvoza i sa naseg terena ,tumbaju se kao krompir ,brzo se rasprodaju ,nema pogadjanja ni biranja ,uzeo sam od njega 80 kom u par tura svaki put sam lecio momacki ,zadnja tura 20 kom kad sam ih trebo uzeti imao sam strah samo da ih podelim sa nekim a sad posle 7 meseci tova zao mi sto nisam jos kojeg ubacio ,telad iz petrovca 160 kg placena 600 eura posle 7 meseci tova prosek 500 kg kao topovi

Kod nas u lokalu se nesto trazilo ove nedelje sa cenom od 1.9 za dobru robu,sad dal ce krenuti ili je to nesto trenutno zafalilo videcemo.

Poslano sa mog SM-G980F koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh