Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel plate 2e ili kad dodje onda jedan je velik, ovaj je klempav pa cena padne na 1.8e?Ima samo kod natkupaca sto prodaju telad ,jutros u Sapcu na pijaci svi trgovci u glas bikovi idu gore ,sad placaju 2 e a dogodine bice bolje ,a telad 110 kg 560 eura ,120 130 kg 600 e ,i bilo je dva kamiona po 30 kom teze robe oko 150 kg 640 eura ali malo izvozani ,to su cene koju su trazili ,nisam hteo da trgujem nema smisla ubacicati
Da taj starter.Raso jel im dajes gotovu hranu De heus ili premiks? i ja sam uzeo de heus starter 39din kilogram gotova hrana ,nema proliva nema nista jedu kao ludi.
Plate dva evra za normalne simental bikove iz slobodnog tova, koje su oni dovezli i koje su videli pri kraju tova. Te klempave ni ne treba da plate dva evra. Ova cena je sasvim ok...Jel plate 2e ili kad dodje onda jedan je velik, ovaj je klempav pa cena padne na 1.8e?
Mislio sam na razliku u ceni/kvalitetu teladi prilikom kupovine...Znaci klempavi nevaljaju
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Koja cena je OK??Plate dva evra za normalne simental bikove iz slobodnog tova, koje su oni dovezli i koje su videli pri kraju tova. Te klempave ni ne treba da plate dva evra. Ova cena je sasvim ok...
To je dobra trgovina. Ako budu lepo isli za dvesta dana eto ih za prodaju. Ako ode cena malo gore eto ih po 1200 i ako legne subvencija...Ja uzeo 3 komada po ~280 kg. 680evra komad.
Znas kako. Dok je bila cena 2.3, 2.4e. Kod mene je dosta ljudi uzimalo telad i radilo dotov do 320kg. Uz dobru hranu nesto malo preko 4meseca stignu. I das ih od 2.75 do 2.9e. To je bila dobra prica. Ja sam dao neke 2 ture dobro. I onda je velikim krenula cena dole, samim tim i njima, tako da sam na trecoj jednu turu pukao. Dao po 2.45. Morao jer je stigao kredit i onda od viska sto nisam morao da prodam ostabio 5 i sada dao u velike.To je dobra trgovina. Ako budu lepo isli za dvesta dana eto ih za prodaju. Ako ode cena malo gore eto ih po 1200 i ako legne subvencija...
Sve je to ako bude. Ali ako drugacije racunamo onda ne treba uopste razmisljati na temu tova.
Skapirao sam, naravno, samo sam hteo da se zadržimo ba temi o kojoj smo počeli...Nisi skapirao da je kolega bio sarkastican
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока