markojx
Član
Pre dva dana je u raspravi o ceni u selu Sutjeska izbegnut fizički obračun kada je kupac ponudio 1,60 evra za kilogram žive vage i plaćanje za 50 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pod utiskom ove priče danas sam oterao pazarce iz dvorišta,malo je falilo da dođe i do okršaja vraćena kapara i aj u ........Pre dva dana je u raspravi o ceni u selu Sutjeska izbegnut fizički obračun kada je kupac ponudio 1,60 evra za kilogram žive vage i plaćanje za 50 dana.
Sta si ti hteo da ih das za 1.6E??Pod utiskom ove priče danas sam oterao pazarce iz dvorišta,malo je falilo da dođe i do okršaja vraćena kapara i aj u ........
Bili dogovorili 8 komada crnih prosek oko 620 kg đuture 7950, kralj mi prvo da podatke neke žene da na nju vadim pasoš bez njenog prisustva naravno ne može. To je bilo u četvrtak, danas došao lik iz ratkova kao na njega da se pišu a došao u pola 12. U stanici naravno nisu hteli da prihvate zbog kraja radnog vremna što znači još da mi stoje do ponedeljka najmanje e tu sam pukao i rasterao gamad uz asistenciju burazera ne može se sastokom drugačije nema poštovanja nikakvih običaja, samo bezobrazno
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Pa tako izađe,imaš bolji predlog?Sta si ti hteo da ih das za 1.6E??
Ko god da je nije ništa on kriv na njega su trebali da budu prepisani al šta ćeš bio je u pogrešno vreme na pogrešnom mestuNikola vozi audi, i meni danas tražio bikove cena 2-2,1€.
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nismo morali dugo da čekamo.Mogu sad i 1.5e kad je ponuda velika i nema realizacija. Vec vidim u Lidlu akcije but za 699din.
Mogu sad i 1.5e kad je ponuda velika i nema realizacija. Vec vidim u Lidlu akcije but za 699din.