Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa sigurnim tržištem i cenom od dva evra i 20 centi za kilogram žive vage, klaničari očekuju da će govedarstvo oživeti i vratiti se na velika vrata ne samo u ovom regionu, već i u Srbiji.
Mesna industrija "Srem" biće najveća klanica u Srbiji, u kojoj je dnevni kapacitet klanja 300-400 goveda.
- Mi pozivamo bivše stočare, a i buduće, da nam se pridruže, jer zarade ima za sve- naglašava Đurđević, dodajući da oni najveću sirovinu od kooperanata očekuju u septembru i oktobru.
Očekujem da ćemo startovati već 1. juna. Mi do kraja godine moramo da ispunimo kvotu od 5.000 tona goveđeg mesa za tursko tržište, a do sada, kako smo obavešteni, ona je ispunjena sa samo 500 tona.
Novi vlasnici, konzorcijum "Agropapuka" u Kukujevcima i "Đurđevića" u Subotištu, ne brinu za sirovinu, jer, kako kaže jedan od njih Milenko Đurđević, već sada imaju oko 10.000 junadi u sopstvenim tovovima.
pa koliki ti je to procenat mesa ?Upravo me sad zvao natkupac za Djurdjevica 3.85 e na liniju ili 2.3 e na zivo
Meni se vise svidja ako ima varijanta 2.25e ali da plati odmah sada odmah.