Stannic
Član
U sredu utovario 10 bikova klanici Petrovic iz Lesnice,juce isplatio.Cena 1.95e, prosek 595kg za 11 meseci tova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nista ovo nema veze sa vezom, prva polovina posta je Srdjane, lupanje samo takvo.Putin.. Uoravo zato ste i izgbili posao sa turcima... Belgisko plavo....sarole... limuzin... Turci hoce Simentalca a ne hibridna....genetski modifikovana goveda... a vi nazalost nemate ni teladi a kamoli goveda da ispunite kvotu od 15000tona mesa... zato se i uvozilo meso iz stranih zemalja.. Drugo.. Bosanci a i turci traze mladje govece.. hranjeno iskljucivo koncentratom i silazom ..tzv brzi tov.. zbog mekoce i boje mesa. Goveda hranjena treberom ... ind.ostatcima.. lucerkom..i ta genetski modifikovana telad imaju tamniju boju mesa i samim tim i tvrdocu. A moju junad nisam dao drugarima jer dok moje june stigne do Sisovica ...kalira 40kg i dok platim gorivo i dr.troskove ..ta cena od 2.3evra je mala. Da je 2.5kolika je bila u toku izvoza... isplatilo bi se... a da ja Dam bika za 2.08.. koliko bi me izasao bik u bosni sa troskovima i jos cekam pare ... tako da mi je ovde cena od 2.05 i pare na kapiji bolja solucija. E sad da ih nisam mogao iz kuce prodati preko 1.9.. 1.95 ... dao bih im junad.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Apsolutno tacno, Turci su napravili takav posao sa BiH, kao vid pomoci poslije poplava 2014, uvoz bez carine itd, zato ne mogu ici goveda porijeklom izvan BiH.Cijena u federaciji nije ni padala ispod 2,2 e a u rs je sad 2 ali radi vaskršnjeg posta slabo ide prodaja.Glavni uslov turaka je da bikovi moraju biti uzgojeni u BIH.Srbija,Rumunija i ostalo ne dolazi u obzir.Bikovi tvoga zeta dok dođu u sarajevo neće izaći ni 2 evra.
Apsolutno tacno, Turci su napravili takav posao sa BiH, kao vid pomoci poslije poplava 2014, uvoz bez carine itd, zato ne mogu ici goveda porijeklom izvan BiH.
Ili iz perspektive Turaka bi to zvucalo ovako ''mi hocemo da vam pomognemo, a vi hocete da nam utjerate''
Nasi bikovi 1,8 do 1,9,to je cena za nas koji imamo jedan dva.