Putin.. Uoravo zato ste i izgbili posao sa turcima... Belgisko plavo....sarole... limuzin... Turci hoce Simentalca a ne hibridna....genetski modifikovana goveda... a vi nazalost nemate ni teladi a kamoli goveda da ispunite kvotu od 15000tona mesa... zato se i uvozilo meso iz stranih zemalja.. Drugo.. Bosanci a i turci traze mladje govece.. hranjeno iskljucivo koncentratom i silazom ..tzv brzi tov.. zbog mekoce i boje mesa. Goveda hranjena treberom ... ind.ostatcima.. lucerkom..i ta genetski modifikovana telad imaju tamniju boju mesa i samim tim i tvrdocu. A moju junad nisam dao drugarima jer dok moje june stigne do Sisovica ...kalira 40kg i dok platim gorivo i dr.troskove ..ta cena od 2.3evra je mala. Da je 2.5kolika je bila u toku izvoza... isplatilo bi se... a da ja Dam bika za 2.08.. koliko bi me izasao bik u bosni sa troskovima i jos cekam pare ... tako da mi je ovde cena od 2.05 i pare na kapiji bolja solucija. E sad da ih nisam mogao iz kuce prodati preko 1.9.. 1.95 ... dao bih im junad.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Za predanost poslu i kvalitet rada ti svaka cast,skidam ti kapu...
Za ostalo,nemas pojma koliko lupas gluposti,i za tvoju informaciju JA sam sedeo sa tim TURCIMA za istim stolom kad je dogovaran izvoz pre malo jace od mesec dana i vrlo dobro znam kriterijume,a oni su da nema:
uvoza i preprodaje mesa
uvoza zivog materijala iz Rumunije,
i uvoza iz Srbije,koja je upadala u posao prvo svercom preko granica to Macvani znaju,pogotovo ovi iz Bogatica.a posle kad je taj tvoj SISOVIC unistio sve ne dozvoljenim uvozom..tako da radi sto najbolje radis,tovi te bikove,jer ne poznajes materiju dovoljno,bez uvrede.
a ja te pozivam da dodjes malo kod mene da te provedem da vidis dal imamo bikova da ispunim tu kvotu mesa...samo mi se javi na pp
Bradonja gresis,a i posto vidim da si edukovan covek,trebao bi primetiti razliku izmedju federacije koja ima malo obradivog zemljista i Republike Srpske koja ima Podrinje,Semberiju,Lijevce polje,izrazito ravnicarske delove i zitnice...ovde se bikovi godina uzgajaju i stocastvo ne vidim kako mi to nazor radimo,a radimo preko 4 decenije???
to sad ispade da se samo u Srbiji bikovi znaju utoviti,a pogtovo je vojvodina kratka sa tim,jer kvalitet sigurno nije u vojvodini nego u kraljevo i okolina.