Tako placaju i ovde ,ako je dobra bas,tovljena 1,8-maks 1,9 ,a ako je ostavljena za kravu pa se iz nekog razloga prodaje onda 1,6-1,7....Koliko se može dobiti po kili za junicu simentalku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako placaju i ovde ,ako je dobra bas,tovljena 1,8-maks 1,9 ,a ako je ostavljena za kravu pa se iz nekog razloga prodaje onda 1,6-1,7....Koliko se može dobiti po kili za junicu simentalku?
Danas dobio konacnu cenu 221dinar.Juce sam prodao 6 bikova preko vet. stanice u Kikindi. Kod mene su bili tacno jednu godinu. Prosek im je bio 584kg. Mogu da kazem da sam zadovoljan. Sto se tice cene neznam sta da kazem? Dogovor sa otkupljivacem je da min. cena bude 215din, a da ako radman bude dobar bude doplaceno jos koji dinar. Komsija je tovario pre 10 dana za istog otkupljivaca po istim uslovima i na kraju dobio 224din. Mislim da je sve to malo, ali sta da se radi kad su nam oni jedini otkupljivaci ovde. Da napomenem samo da sam na te bikove dobio subvenciju 10000 po grlu.
Prodavali im bikove. Korektni su, i prilicno tacni sa placanjem. Inace jedni od vecih klanicara juneceg mesa u Srbiji. Mislim da vlasnika zovu Čiva.Da li neko ima iskustva sa klanicom 808 iz stare pazove?
Kod mene ne moze, jedino kad povecam broj grla dobicu i veci broj teladi, pa cu imati bolju cenu, a tezim ka tome sta ce biti videcemoKod mene melezi holstajna i simentalca idu po 3.5 e na kg , kao i simentalci.
Da,za 7 dana isplata.Rece mi da kolju 15 komada dnevno...Jel' hoće robu bez novaca?