Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uglavnom hleb mesimo,ali danas sam kupovao hleb i cena je 46 dinara. Kazu kao domaci. Izgleda bolje od obicnog hleba i lepsi je.
Већином купујем у пекари где је векна 40 динара, али то је онај хлеб у правом смислу речи, мирис и укус, а не ови "пластиканери" од 20, 30 динара као гуму да преживам..U mom kraju je masovno pala cena hleba na 25dinara za veknu koja vaga 500gr,kakvo je stanje kod vas??
Nisam se ovde javljao,nisam kupovao duze vreme hleb,vec mesimo,ali u toj prodavnici sam radio kao magacioner ibpoznajem radnike,kazu da se ovaj hleb prodaje vec godinu dana,ali je slaba prodaja jer ima dosta jeftinijeg hleba u ponudi.Tako svi pocnu sa finim hlebom dok ne namame musterije, a kasnije se izbezobraze pa ga slupaju kako hoce.
Kod mene kilo hleba je 60din i ja taj uzimam................
Mi nosimo hleb na svesku-bonove. U zamenu za brasno, vekna koja je u redovnoj prodaji 60din, mene ovako izadje 32.25din.