toni soprano
Član
da 1200evra genaralka i 400 ruke ali radjen je i hidraulik i menjac u tu cenu ruku... hidraulik delovi indijski a menjac i motor imt delovi. nisam stedeo a i ne kajem se traktor radi kao singer 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze slobodno kupuj i radi kao sto si i sam video,cena je tacna verovao ili ne,mene je na 540 izasla 250 eura.Zaboravi na majstore i trgovce lopuze koji nemogu da se pomire sa cinjenicom da je cena delova i radova dosta pala,pa sad misle da zive u vremenima kad se za menjanje karika sa njihovim delovima uzimalo 1000eura.Ti si jedan od retkih koji je dobro otvorio oci pre generalne.Ja i kolega pre par dana racunali generalku za mog imt 585 nisam mogao da verujem sa Indiskim delovima i obradom izade oko 350 evra u JUSELU Sabac ako sam radim?
Manite me tih generalnih od 250 350evra smesno je jako a zavisi i sta ko podrazumeva pod generalnom,sto kaze bubu bez 1 000 nista pa nek prica ko sta hoce ali prava generalna imt 577 560 itd
Indijske karike 30e, uljana pumpa 80e tesanj , leteci i lezeci lezajevi 35e kotorski , garnitura diktunga 30e slovenacki , komplet glava motora obrada i delovi 150e male pesnice 20e sa obradom
+hilzne
+klipovi
+obrada radilice
+obrada hilzni
+obradabloka
Uljna pumpa pobeda tesanj za m-34 u juselu 5550din u maloprodaji cena je od pre cetiri danaIndijske karike 30e, uljana pumpa 80e tesanj , leteci i lezeci lezajevi 35e kotorski , garnitura diktunga 30e slovenacki , komplet glava motora obrada i delovi 150e male pesnice 20e sa obradom
+hilzne
+klipovi
+obrada radilice
+obrada hilzni
+obradabloka
imt 577 posle generalne malo dimi dok stoji u mestu