Bubu
Član
Naveo sam gore. Karike, zelajevi, sredjivanje glave, provera i po potrebi obrada velikih pesnica klipnjaca, eventualno poliranje radilice, dihtunzi, semerinzi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja znam da samo sklop klipova kosta 100e,najverovatnije nemackih...tako da ko generalise motor za 300e nece mu traktor ici dugo.I da si jos naprimer ubacio nove hilzne i klipove ako treba(100eura)ti bi imao nov motor,generalna,ali i ovako ce dosta sluziti.Ti si pametno uradio,ali nazalost vecina daje za generalnu 1000eura.Bas me interesuje sta sve menjaju ti majstori za tolike pare,sigurno rade pozlacivanje motora.![]()
sve zavisi od odrzavanja, i kakav je vozac i sa indijskim delovima mora napraviti 5000h ladno...ja znam da samo sklop klipova kosta 100e,najverovatnije nemackih...tako da ko generalise motor za 300e nece mu traktor ici dugo.
jesi hteo napisati1200e.a 400e za ruke nije li to malo previseJa sam radio generalnu na 577 2007 god. Izasla me je 120 evra komplet sve i lamela.Stin sto je majstor uzeo 400 evra za ruke.On je slajfovao ventile sklapao klipove,na masinskoj obradi su promenili hilzne,obradili radilicu i slajfovali glavu.Delovi su svi Indiski i mogu reci da sam zadovoljan.