Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam, znam ko prodaje lepa zemlja trazi 12000 e lanac nesto preko 6 ima. Uzeo sam zimus nesto preko 3 kj u istu duz za 9000e tako da nisam zainteresovanNe znam da li si video oglas o prodaji nekih 5-6 kj u komadu u tvom ataru?...cena nije bila istaknuta.
Nazoveš ozbiljnog geometra i pitaš.Jedna njiva, a 7,8 brojeva parcela sitnih, kakva je procedura da se to sve spoji i da ta njiva ima samo 1 broj? Da li je komplikovano, sporo, skupo?
Jedna njiva, a 7,8 brojeva parcela sitnih, kakva je procedura da se to sve spoji i da ta njiva ima samo 1 broj? Da li je komplikovano, sporo, skupo?
Spajao sam ja pre neku godinu. Znači više parcela jedna do druge spojeno sve u jedan broj. Uz popunjen zahtev plaćala se neka taksa 3300-3600 din i kad to odrade stigne ti da platiš uknjižbu oko 7000 din za taj nov broj.Jedna njiva, a 7,8 brojeva parcela sitnih, kakva je procedura da se to sve spoji i da ta njiva ima samo 1 broj? Da li je komplikovano, sporo, skupo?
Nije strasno, na ovo bih pristao, videcu posle jesenjih radova sa geometromSpajao sam ja pre neku godinu. Znači više parcela jedna do druge spojeno sve u jedan broj. Uz popunjen zahtev plaćala se neka taksa 3300-3600 din i kad to odrade stigne ti da platiš uknjižbu oko 7000 din za taj nov broj.
Jedno pitanje iz kojeg si ti točno mjesta iz Rh, jel Sotin blizu Vukovara ili? Ako da, u kojem dijelu je ta zemlja smjestena. Ovo uz Vukovarsko cestu, pa prema miklusevcima itd tu nema govora o losim prinosima itdcujem danas jedan iz sela prodao prosli tjedan 34jutra po ceni od 4000e jutro.pre 7-8 godina je tu zemlju placao od 10 do 13tisuca evra jutro.Matijevic srpski kralj mesa je u tom delu gdje je ta zemlja placao od 15 do 20tisuca evra jutro.tako da sad u selu ostali samo mi Srbi koji se jos bavimo poljoprivredom jer eto i posledni kolega hrvat je poklekao.dugo je i izdrzao s obzirom da imaju manje poticaje od nas i nemaju tolko povlastica ko mi manjina.tri godine je prodavao i na kraju prodao nekom odvetniku iz Zagreba.zadnje dve godine niko ga iz okolice nije ni zvaob da pita za cenu