Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ајде погледај мало боље картуkako se medje kad izmedju ima 2 parcele?
и прочитај шта се продаје и која је чија парцела......помешао си све 
Jedno je stari put koji je korišćen nekad davno dok ovaj nije prosečen. A drugo je reka.sta je 3690 i 3669?

Sud na tuzbu reaguje tako sto po ugovoru ponudi medjas, ali i to veliko, ali. Svaki ugovor moze da se karikira.Tad od suda trazis da proceni trzisnu vrednost parcele, a to je do advokata da sud dokazima ubedi da je cena navedena u ugovoru veca od trzisne.
Sud na tuzbu reaguje tako sto po ugovoru ponudi medjas, ali i to veliko, ali. Svaki ugovor moze da se karikira.Tad od suda trazis da proceni trzisnu vrednost parcele, a to je do advokata da sud dokazima ubedi da je cena navedena u ugovoru veca od trzisne.
Mene preskočili i trgovali za 6000 kj.Naravno otišao da oborim ali..U ugovoru naveli cenu 16000 .U sudu treba da ostavim depozit od 5600(tolko je po poreskoj upravi tržišna vrednost),a ako dobijem spor prodavcu plaćam 16000.Odustao naravno ,a to da sud odredđuje pošto ću prodati svoju privatnu imovinu neide čak ni u AV Srbiji.
, i ne postoji nesto vise od trzisne cijene, zakon za lov u motnom kao kod nas o "golf terenima"
.
Tu nema kompleta,međa je uvek međa ,a više njiva više međa i međaša i kvita.Ne razumem samo kakvo pravo prece kupovine imas ako onaj pomedjas oce da kupi sve njive,a ti samo jednu?Covek prodaje vise parcela i prvi pomedjas kupuje sve u kompletu ti tu otpadas jer si samo za jednu tablu zainteresovan,mozda gresim ali mislim da ce i sud reci isto ovo sto i ja da ce pravo prece kupovine imati onaj pomedjas koji ce kupiti sve parcele na prodaju.