Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

Распитајте се мало боље. Ко плаћа држави и има уплатнице може да тражи повраћај новца од власника или преузме некретнину ако се накупи вредности.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Ko je tog terao da plaća tuđe račune? Ako je jednom pogrešio u redu je da mu se vrati ali ako redovno to radi ili nije normalan ili je neki muljator.

Оставе ти наследници куће у комшилуку да преузимаш рачуне и плаћаш па ће ти надокнадити. И тај дан никако да дође а цифра само расте. Ко је ту онда муљатор и будала? Опет, распитајте се.

Оставе ти наследници куће у комшилуку да преузимаш рачуне и плаћаш па ће ти надокнадити. И тај дан никако да дође а цифра само расте. Ко је ту онда муљатор и будала? Опет, распитајте се.

Ako nije overeno u sudu komšija može lagano da istera oko sa onim što će dobiti.

Sada skoro svaka uplatnicu ima Q-ar kod .
Ja sebi a i komšijama iz ulaza ( dvoje penzionera ) već više od god.dana plaćam račune za struju-vodu-cistocu .
Preko aplikacije ( banca Intesa ) skeniram njihov kod ( sa računa ) i platim ( naravno , oni mi daju novac ali bar ne moraju da tabanaju peske)
Valjda je za te komunalne firme bitno da nema duga i baš ih briga odakle su legle pare ?
Ne verujem da po tom osnovu mogu bilo šta da potrazujem ( niti mi pada na pamet )

Nazad
Vrh