Cena zemlje? ( kupovina,kredit,prepis )

Opet nisi obijasnio kako na svoje ime placas tudj porez, placas na ime onoga na koga se vodi zemlja a ne na svoje ime

Ajd' ti nekome, barem jednom u životu i beskorisnom prisustvu na ovom Forumu konkretno nešto napiši korisno, za razliku od konkretnog i konstantnog negiranja i podjebavanja svega što neko napiše !!!!
Više neću odgovarati na pitanja povodom ovoga, a ti konkretno ne veruj u sve što napišem !!!!!

ovo sto ti pises je moguce samo u tom delu kako si i sam naveo u ugovoru da poklanjas parcelu majci ali da ti snosis troskove poreza itd

sve ostalo sto si pisao ti ne pije vodu jer kako da ti zatrazis da se ti upises u kat. parcelu iako je ti placas kad se vodi na tudje ime

eto pitanje posto se razumes u ovo ocigledno----gde je osnov da ti zatrazis pravo na parcelu???

i ovde je komsija umro 2014godine pa i dan danas mu stize na njega porez na zemlju i struja iako ga nema vec deceniju(nije jedini)

Sta si se stiso plati taj porez i struju komsiji pa ces videti

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

tolike godine u neznanju zivimo bog te tvoj :haha:

to ko ovi pacovi sto su svaki dan visili ispred banaka pre 10tak pa kupovali zemlju koja se prodavala preko izvrsitelja,pa uzimali za 2-3hilj jutro pa nakupili zemlje...sad su gazde,sire se ko puckovi :ROFLMAO:

Upravo hteo to da napišem. Kao i bilo koji račun za telefon, struju itd, platiš ti a poziv na broj od vlasnika računa. Svi oni po tom pozivu na broj razdužuju dugovanje. Bole ih ko je uplatio. Posle mislim 15 godina korišćenja zemlje možeš da se upišeš kao vlasnik ali samo ako si i plaćao porez na tu zemlju. Za ovo znam odavno, ali moram priznati da ne znam ni za jedan primer da je ovo neko uradio....

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh