Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
|Da li se kamata smanjuje ako je vremenski period otplate duzi?U prokredit-u kamatna stopa 6,3% Kredit je na 5god. sestomesecne rate.
Po ovome kamata dodje 3,6%? Ja bih uzeo za nekih 5ha,oko 20000-25000,ali na neki duzi vremenski periodMislim da nisu imali na duzi period, ja sam uzeo ovaj i sad je na stend baju, ako se pojavi nesto zanimljivo od zemlje ja ga povucem. Moze da se zatvori i ranije ako ti odgovara, al se placaju penali od 1%
Novac leze na racun prodavca zemlje.
- - - - - - - - - -
Na 10000e za 5god vratis 11840, ovo je malo skuplje nego dinarski subvencionisani od 3%
A šta se dešava ako se ne iskoristi kredit? Da li se nešto plaća? Samo sam čuo da je moguće tako uzeti kredit ali mi niko nije objasnio funkcionisanje...Mislim da nisu imali na duzi period, ja sam uzeo ovaj i sad je na stend baju, ako se pojavi nesto zanimljivo od zemlje ja ga povucem. Moze da se zatvori i ranije ako ti odgovara, al se placaju penali od 1%
Novac leze na racun prodavca zemlje.
- - - - - - - - - -
Na 10000e za 5god vratis 11840, ovo je malo skuplje nego dinarski subvencionisani od 3%
Pre ces ti platiti nego oniNije meni žao mene, što ču na 4,2 ha platiti sigurno 10+ hiljada poreza ali mi žao kolega farmera sa 100+ hektara.Kako će oni izgurati sa porezom ove godine.A kažu da će biti sušna godina.