vladimir983
Član
U Blacu 70 din.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cena je danas 70 din,jer niko nece da bere i svi cekaju,u barbatovcu kako je neko napisao 100din nije tacno placaju 70.jeka koji otkupljuje za nektar 70 dinara. Cena ce skociti posle vikenda ,ovo je samo stvar dogovora izmedju otkupljivaca. Hladnjaca u kursumliji placa 85 din!!! Sigurne su informacije.
gde tacno u blacu,mislim na kom otkupu u blacu? jer jtros bilo u Beloljinu 80U Blacu cena na otkupu 60 din.
sada sam zvao sve otkupljivace u Blacu i Beloljinu i okolini i svi placaju 80.....a ne 60 din ...izadjite bre sa pravim informacijama a ne rekla kazala......ja sam otvorio ovu temu da bi se informisali i da bi znali kretanje cene posto nama proizvodjacima znaci....zbog ovakvih informacija se trajno iskljucujem iz ovog foruma. Pozdrav i sve najboljeU Blacu cena na otkupu 60 din.
Aaaaaaaaaaaaa ne bi se ti meni izvukao samo sa ruckom i picima za taj danEee još kad ti kažem da me berba koštala oko 4 dinara sa sve ruckovima i pićima raznim. Ali ekipa uigrani beremo već 4 godine
I ti, bre, bacaš te pare kao da si ih na grani ubrao.Eee još kad ti kažem da me berba koštala oko 4 dinara sa sve ruckovima i pićima raznim.