emigrant
Član
U Mačvi kuga ne prestaje.Juče ponovo u selu ubili 22kom. kod mog drugara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То не знам...али сигурно имају нешто чим раде на такве цене....Zna li se koliko španski farmeri imaju podsticaja po tovljeniku ili po jednom kilogramu žive vage,nebitno
I kod nas ne jenjava , sverceri uz Drinu razvezli odavde do Loznice ,i niko nije odgovarao a jos uvek se prevoze prasadU Mačvi kuga ne prestaje.Juče ponovo u selu ubili 22kom. kod mog drugara.
pa i kod nas je tako u većini se svinje hrane sa sojom iz brazila......jedino ako im je ta gmo soja po mnogo nižoj cijeni ali to opet ne opravdava toliko nisku cijenuТо не знам...али сигурно имају нешто чим раде на такве цене....
Мислим да се код њих исхрана заснива на ГМО храни.
A kako će onda mafija na tronu da krade?Drzava treba da stvori uslove da i mi proizvodimo po cenama ka u spaniji onda ne bi bilo uvoza, umesto da odredjuje cenu tovljenika drzava treba kroz subvencije uvoz jeftinije sacme premiksa lekova genetike, izgradnju novih objekata stvori uslov da i mi proizvedemo tovljenika po ceni u eu i budemo konkurentni, takodje da se isprate desavanja na trzistu mesa i spreci u skucaju nekog poremecaja na trzistu nagli pad cene. Pre 4 nedelje kina je uvela anti damping carine na svinjsko meso iz eu od 15 do 65 posto zavisi koja kategorija mesa trziste je reagovalo velikim padom cene prasadi i mesa samim tim dalo je priliku nasim spekulantima da dobro zarade jeftinim uvozom mesa i sad mi ne mozemo da prodamo tovljenike, nase ministarstvo je trebalo to da blagovremeno reauguje i spreci uvoz jeftinog mesa. Dal neko vodi racuna koliko se uveze prasadi prva nedelja uvoza u junu 50 000 kom dal to moze da se pokolje kad stigne za isporuku itd itd....