Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa valjda je farmska kad se ima registrovana farma svinja?
S'obzirom da je @Miki44 napisao cenu sa PDV-om (vrlo verovatno ) a ti osnovnu+PDV, razmišljanja tj cifra vam je vrlo približna.znam da te cena nece biti od 250din tako da sam realan na 220 plus pdv..a od petka sl ce biti 200 plus pdv
Pa mislim da za farmu ne smes nista od drugih zivotinja drzati, ni zivinu, ni prezivare. A ja sam stvarno mislio da je i do toga da se treba imati farma registrovana, vrlo moguce da gresimFarmu mozes da registrujes gde hoces. To je najmanje bitno. Mislim da je kvalitet najvazniji i kolicina. Kvalitetom su do sada svi bili zadovoljni a kolicina ide od 50-100 po utovaru nekada i vise
Da, mislio sam sa pdv-omS'obzirom da je @Miki44 napisao cenu sa PDV-om (vrlo verovatno ) a ti osnovnu+PDV, razmišljanja tj cifra vam je vrlo približna.
koliko sad seljaka u selu kod tebe ima svoju bastu i sadi bar luk,sargarepu,spanac,zelenu salatu,krompir,krastavac?Зато да је више ината као што је некад било већина хране би дошла из дворишта, ослобођена од пдв-а.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Ne znam.Jel to neko placa u Staparu toliko? Mislim i 190 ne treba pdv
Pa to je ta cena, mi cemo imati sa pdv 240-250 jos maloDa, mislio sam sa pdv-om
Svaka cena mora biti sa pdv-om oni teraju normalno na svoju vodenicu imaš kod Matijevića cena + pdv220 plus pdv a ko realno daje taj pdv? Moze spisak klanica? Koga kod nazoves svi daju cenu bez pdv kao konacnu. Jedino dok je mitros radio ja sam dobijao taj pdv i nigde vise
Sent from my iPhone using Tapatalk