Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako bude slučajno cena 250din ti nemoj prodati po toj ceni nego im reci da ćeš im dati i za 220din jer si zadovoljan i sa tom cenom i rešena stvar. Pa nek zaradu uzmu klaničari kao što već radeNa koju matematiku si izracunao da je realna cen 250din?
Kad su prasad tad bila 450plus pdv oko nove godine, i sta je to toliko poskupelo pa da bude ta cena?
Neka realna cena tu oko 220 sa nekom malom zaradom i to da bude konstantna cele god bilo bi ok
Treba biti malo realan
znam da te cena nece biti od 250din tako da sam realan na 220 plus pdv..a od petka sl ce biti 200 plus pdvPa ako bude slučajno cena 250din ti nemoj prodati po toj ceni nego im reci da ćeš im dati i za 220din jer si zadovoljan i sa tom cenom i rešena stvar. Pa nek zaradu uzmu klaničari kao što već rade
Farmska roba imaju taj pdv od 10% na tu cenu220 plus pdv a ko realno daje taj pdv? Moze spisak klanica? Koga kod nazoves svi daju cenu bez pdv kao konacnu. Jedino dok je mitros radio ja sam dobijao taj pdv i nigde vise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo seljak se zadovoljavs pozitivnom nulom ili malom zaradom i niko vise...pa trgovacka marža je 20% , drzava nam uzme na sve što kupimo 20%...Na koju matematiku si izracunao da je realna cen 250din?
Kad su prasad tad bila 450plus pdv oko nove godine, i sta je to toliko poskupelo pa da bude ta cena?
Neka realna cena tu oko 220 sa nekom malom zaradom i to da bude konstantna cele god bilo bi ok
Treba biti malo realan
A ko ti garantuje tu cenu cele godine,da nece mozda potpisati,rada,milenko,matijevic,boleji bas,cim budu mogli srusice je na 150,I ucenjivati kao I dosada.Na koju matematiku si izracunao da je realna cen 250din?
Treba biti malo realan
Kolega ti se mozda zadovoljavas minimalnom zaradom, ali na kolicinu zarada ti je lepa.znam da te cena nece biti od 250din tako da sam realan na 220 plus pdv..a od petka sl ce biti 200 plus pdv
Kolicina diktira sve.Kolega ti se mozda zadovoljavas minimalnom zaradom, ali na kolicinu zarada ti je lepa.
Jel to neko placa u Staparu toliko? Mislim i 190 ne treba pdv190+pdv ocekuje se dalji skok