MOMOSARIC
Član
Blizu ste poente , u cemu je glavna razlika ovde i tamo i sta je rjesenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da mu se isplati jer se kod nas još u karantinu preminđušavaju prasad našim minđušama pa uvoznici na taj način dobiju 60 km podsticaja kao da su prasići od domaćih krmača.Znači konkretno na 1000 komada u startu je zarada 60 000K ,ni oro ni kopo....a uvoze svi,od privatnih pečenjara preko klaonica do mesnih industrija.Da mali je sa 200. Mi sa 700 u turi smo onako.
Danski prasici jesu superiorni. Rezultati to govore. Ko nije probao ne moze da prihvati. Imam kupaca zitarica iz BiH koji je raspatio svoje krmace a uvozi 1000 komada iz Danske na 3 meseca. Kaze da mu se vise isplati nego svoje da ima.
Pa mislio sam mali do 200kom u turi jer takvih je najvise nestalo... znači od 20 do 200u turi 200kom? mali tovljac?
jedino ako je imao jedva 2 ture godisnje
e to je vec druga pricaPa mislio sam mali do 200kom u turi jer takvih je najvise nestalo... znači od 20 do 200
samo se ti tesi da ste maliDa mali je sa 200. Mi sa 700 u turi smo onako.
Danski prasici jesu superiorni. Rezultati to govore. Ko nije probao ne moze da prihvati. Imam kupaca zitarica iz BiH koji je raspatio svoje krmace a uvozi 1000 komada iz Danske na 3 meseca. Kaze da mu se vise isplati nego svoje da ima.
A povraćaj? Moće to da bude i dosta manje.Da uzmes 20 suprasnih nazimica sa farme treba ti 12000E.
U pravu si,ja imam kapacitet za 170-180 kom u turi i ne tovim svinje jedno 4-5g.I mnogo mi je lakše.Pa u Mačvi je 200 malo
Ima jedni su na 170 a ima i ovih na 160 ali manje se kolje praznici suJa mislim da je ostala cenq na 170 din plus pdv
E drug da li si ti tvoje svinje prodaoJa mislim da je ostala cenq na 170 din plus pdv
Jesaam...i prasad sam ubacio 31.12. prosek 21.5kgE drug da li si ti tvoje svinje prodao
Pa nije da radim ko sat, nego je bilo tako ili povucem prasad krajem meseca ili cu tek u februraru jer im je januar jos odavno rasprodat a ja u decembru uplatio za kraj meseca pa sam morao da izvucem jer ako ne bih izvukao otislo bi kod njih u usluzan tov.Radis Maxo ko sat
Ne znam...Ovo sad je 450+pdvPosto su na delti prasad za februar da li znas