Ovde je tema u vezi cene tovljenika na trzistu
4sata kuvanja(mlado je inace se kuva i 6h 7h)
Kozice,butkica ovo ono
Nitratna so i tako to
Ispade ovo
Ukus odlican
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde je tema u vezi cene tovljenika na trzistu
4sata kuvanja(mlado je inace se kuva i 6h 7h)
Kozice,butkica ovo ono
Nitratna so i tako to
Ispade ovo
Ukus odlican
evo ovako onda,prosla nedeljaOvde je tema u vezi cene tovljenika na trzistu
Mislim da uvoznici ne čine nikakav prekršaj uvozom mesa jer rade u skladu sa našim propisima i zakonima. Gledaju svoj interes a i mi bi da smo na njihovom mestu.Ovo u vezi oscilacija sa cenom i problematikom pada htedoh reci da ....bez udruzenja koja su sad aktivna kao radna grupa koja je u mogucnosti sastancenja sa minisrarkom i premijerkom,nema nista od samo prepiske po forumima. Trebalo bi ovo sve sto sad pisete izneti udruzenjima koja su aktivna i podrzati ih i u svojim zahtevima pa tek onda izneti problematiku uvoza smece robe i ispitati dal po zakonu dovoze i uvoze meso i kojeg kvaliteta i ko je pregledo uvoz i pratio tok robe do marketa.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa zato i služe udruženja da pritiskaju min.i vladu da se zakoni ne prave za mešetare već proizvođače.Mislim da uvoznici ne čine nikakav prekršaj uvozom mesa jer rade u skladu sa našim propisima i zakonima. Gledaju svoj interes a i mi bi da smo na njihovom mestu.
Mislim da su svinje iz uvoza da se izrazim malo masnije od domaćih. Ako se razumemo.Pa zato i služe udruženja da pritiskaju min.i vladu da se zakoni ne prave za mešetare već proizvođače.
Samo su svinjarska udruženja uspavana u poslednje vreme i ne odazivaju se na pozive ostalih jer sad iskreno i nemaju motiv da se nešto bune.
Čuo sam neku priču da je Djurdjevic uvezao polutke iz Španije . Zanimljivo je sledeće- prevoz je čekao dok nisu poklali dovoljan broj svinja.Na cenu praseta 550 din i cena hrane tu oko 190 195 din proizvodna cena tovljenika bogami tesno ako uvezu neki krs i obore cenu
Jel ti to mislis ozbiljno,da je proizvodna cena 190,195 dinara?Na cenu praseta 550 din i cena hrane tu oko 190 195 din proizvodna cena tovljenika bogami tesno ako uvezu neki krs i obore cenu
To su uveli spanci, hladnjače kad dodju ulaze u krug klanice, vozaci predaju pasos i čekaju da se uradi utovar robe nema mrdanja jer su ih ovi nasi ispalili porucili robu hladnjače stigle onda ovi nasi nasli jeftinije i preusmere hladnjačeČuo sam neku priču da je Djurdjevic uvezao polutke iz Španije . Zanimljivo je sledeće- prevoz je čekao dok nisu poklali dovoljan broj svinja.
Da li si ti ugovorio prasadOva cena prasadi icice jos gore naspram ove cene.
Rezervacija u delti za jun 620+pdv avansno da se uplacuje na bazi 25kg, do pre par dana bio je ceo maj slobodan danas je vec rezervisan ceo
Dis je pre samo uvoz prasadi iz danske radio pa je tovio, sad je uzeo sve sa delte 5000-6000kom i tu je nestasica
Ove ostale farme za maj mrka kapa nista