Cena tovljenika na tržištu

A ko sad placa tu cenu? Osim mitrosa i ostalih kod kojih se ceka po 50 dana na isplatu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

И те како иду када треба, причају ми возачи где све морају да се завлаче са шлеперима. Већином јужно од дунава.

Још један проблем који ће додатно отежати будућим товљачима је клање и ово мало крмача што је остало. Ко је добијао земљу по праву пречег на крмаче добром делу њих су се захвалили и узели земљу. И то баш сада када је актуелно прасе из данске.

Citao sam poodavno nekog analiticara...pricalo se o srbiji posle velikih ratova...izmedju ostalog kaze da bedu posleratnu pregurali smo uz pomoc seljaka...svaka kuca bila fabrika u malom...gotovo sve proizvodili sto je potrebno za zivot... i zato nas je bilo tesko unistiti...ne zavisnost glavna stvar je bila
Naravno pigresnom agrarnom politikom selo se pretvara u potrodacko drustvo a drzava dovodi u poodredjeni polizaj

Ovi će uništiti sve.Selo uništavaju tako što su mlade naterali da odu iz sela jer im se ne isplati da rade poljoprivredu kad je sve obezvređeno.Ubili su onog koji je hteo da nešto napravi od ove države.Odgledajte jedan intervju sa Dragoljubom Markovićem i plan Đinđića u vezi sa selom.

Iz uvoza su 15.000din izlaze, do danas ako se uplacuje 470 od ponedeljka ispod 480-490 nece biti jer nema prasadi vise na farmama…moze biti za mesec ipo dana ali meni ne odgovara da mi stoji prazan objekat toliko dugo

Baš me interesuje koliko će biti taj tovljenik ako je prase 15000 din.Znači ostaje mi da tražim prase do juna od jedno 20kg i da malo padne cena i da kupim tri kom i ne mislim do decembra za svinjokolju.

Аааа ниси пратио на часу кад смо водили "конструктивни дијалог" да ли се више исплати пун или празан објекат на ове цене.
Сад како су цене житарица пале, на пролеће активирање заборављених товилишта.
А то је мач са две оштрице. Ко има храну на лагеру и стоку кроз коју ће протурити још ће и добро проћи.

Nazad
Vrh