Verujem da ti koji potenciraju koncentrat kao otrov u stvari i ne znaju šta je isti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U premixima su otrovi i razni stimulatori. Ko vec hoce zdraviju hranu kod njih bi trebao da povede racuna.
ja temperaturu povecam i usporavanjem dozatora, cim sporije ubacuje poveca se temperatura. ako se cedi vruc griz na presu bude vise od 40% proteina u zavisnosti od vlage soje, jer lako se desi da iscedi i preko 12 litara na sto kila soje, onda bude oko 42%-43%, doduse ja je i izselektiram prvo pa ispadnu stabljikice i mahune i primese druge, i to dodatno pomaze. ne znam sta ovi rade kad naprave pogacu od samo 38% proteina a ulje iscedjeno iz nje, sta tu onda ima? kreda, prikrupa? ne znamKoliko znam,na ekstruderu se to šteluje na dizni,pojačavaš i smanjuješ temperaturu.Sve zavisi kakva je soja i kolika joj je vlaga.
Ako iscediš više ulja,dobićeš više proteina.Obrnuto se dobije više energije,što je bolje za prasad.
Na ekstruderu se može dobiti 38% proteina,ako prodje još kroz cediljku onda može i 40 %
Kome prodaješ?Moji sutra idu. Cenu ne smem ni da pitam. Kad dobijem obračun videću...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока