zvonimir 60
Član
Sta se desava sa cenom lma li informacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrlo moguce je ako je isao preko nakupcaJuce mi rece sin da je njegov drug dao30 kom. Po 130din kg.
Prasadi ima da se bira...na svim farmama a i kod privatnika..Uvoz ubije domace svinjareEne pogledaj samo pošto su prasad,a nešto po pišaćki osećam da će biti i gore sve do proleća
Jeste preko nakupca ni klanice ne placaju mnogo vise..pustimi u pp cenu po kojoj si dao tvoje.Vrlo moguce je ako je isao preko nakup
Nije to losa cena, uz dobru genetiku i kvalitenu hranu + subvencija od drzave i te kako ima racuniceJuce pricao sa covekom koji otkupljuje za Mitros kaze 140 din I slabo uzimaju
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Bez onih 1000din ima zarade, a tek sa onih 1000din od drzave, use*avamo se od loveNije to losa cena, uz dobru genetiku i kvalitenu hranu + subvencija od drzave i te kako ima racunice
Pa slabo uzimaju jer kolju jako puno sa njihove farme.A lidl ubija sve redom sa cenama.Juce pricao sa covekom koji otkupljuje za Mitros kaze 140 din I slabo uzimaju
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Koliko ja znam za svinje ja mislim da djurdjevic radi za lidl mozda gresim ne znamZar nepiše u lidlu i na junetini i svinjetini da je Srpski proizvod?
Mislim da ovde kod nas sa ljudskom genetikom nije u redu nešto ne sa svinjskomNije to losa cena, uz dobru genetiku i kvalitenu hranu + subvencija od drzave i te kako ima racunice