та Пеера
Član
Marko, da li je isplatilaSofija za Biftek 160 din 2 dana pare odnosno u ponedeljak videcu jel bila tacna

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Marko, da li je isplatilaSofija za Biftek 160 din 2 dana pare odnosno u ponedeljak videcu jel bila tacna
Marko, da li je isplatilakako je dogovoreno
Митрос 195 плус пдв топла полутка, ЗЗ Трлић 160 165 дин
to je cena sa pdvMarko jel ta cena kod trlica ima pdv u tu cenu illi na tu cenu od 160 dodaje se jos i pdv?Ako je ta cena sa PDV onda nista posebno ja tu cenu sam dobio u decembru jos.
Meni jutros uplaćeno za 6.03cekam pare od sofije,predate svinje 3.marta za biftek nis,,danas mesec dana ....jos nista
Meni jutros uplaćeno za 6.03
A sutra je isplata zaključno sa 11. 03 i bze isplate (ono što je dogovoreno za dan, dva ...)
Ja sam onda(21.11.) imao prasice stare dve nedelje i moji su utovareni u ponedeljak sa prosekom 118kgJutros natovario svinje 165 din sa pdv prosek 140 kila nista pare u pitanji je kompezacija za Prasad i hranu firma Antaze Sremska Mitrovica .u tov ubaceni 21 novembra 25 kg ulaz