dušan72
Član
Pecaju samoDa,da samo slusajte vi nakupce,pasce po njihovom i na 100
Послато са PSP3507DUO уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pecaju samoDa,da samo slusajte vi nakupce,pasce po njihovom i na 100
Ti Maxo rece ne treba slusati nakupce a za par sati imas veeoma pouzdanu informaciju od nakupca za cenu... pa ko je ovde lud? ja se slepo vodim tvojim savetima racunam jak si mocan extra mega giga, kad ono medjutim...
Ti izgleda da nisi dobro skontao, ja nisam se nudio nakupcima,nego pricao sa covekom u vezi svinja nesto i prasica i usput mi rekao da otkupljuje za carnex i da plati koliko pplati nebitno.
Ja sam vec dao jednu turu ove nedelje klanici tako da meni ne pada na pamet da pozovem nekog nakupca da mi uzima svinje.
- - - - - - - - - -
A ja sam cisto napisao da ovde cisto da se zna koja je cena kod nakupca jer niko nije napisao tih dana nista o ceni.
Ne j..e krupan, nego uporan.Ok, sitan sam ti ja ali uporan,a od jakih se uci...
Ok, sitan sam ti ja ali uporan,a od jakih se uci...
Niko nije jak ovde,ako sam ja "jak" sa 50 komada onda mislim stvarno
Biftek 140din i sam on i tovari... nikom ne treba imaju naobecavano...ima li utovara sta je sa cenom svi se nesto ucutali
Dal ne daješ Kuzmanovicima iz Vukosica?Ja u sredu treba da tovarim, imam par komada po 140din. Kupuje lokalni otkupljivac, vozi ih u Mitros.