Cena tovljenika na tržištu

Evo već treća godina kako slušamo ta pripovedanja o tome kako će dogodine biti bolje a cena pada li pada dok evro i cena hrane rastu. Je*eš ti tih vaših 220din kada je evro sad 120din a kada je zadnji put bilo svnjie 220 tad je evro bio 105din. Ju što nam ide dobro, sve nas sramota da se hvalimo.

Ko je tu lud, ja ne znam.
Biće da smo mi.

Sofija jutros tovarila 135din

Nznm cemu sve ovo vodi... ovo sto mi zvrljamo ovde moz okaciti macku o rep... MA DOKLE VISE VAKO.... jbt tudj sluga u svojoj avliji.... bem i da im bem i bem im da im bem sve im bem da im bem.... ::sramota::::sramota::::samo bes::::samo bes::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::

ima li neko informaciju za one iz mitrosa kad pocinju sa radom,neko kaze od prvog 11,neko od nove godine,prica se da ce raditi sa velikim kapacitetom,mozda nam malo i ode cena gore,ako neko ima kakvu pouzdanu informaciju neka je podeli

ima li neko informaciju za one iz mitrosa kad pocinju sa radom,neko kaze od prvog 11,neko od nove godine,prica se da ce raditi sa velikim kapacitetom,mozda nam malo i ode cena gore,ako neko ima kakvu pouzdanu informaciju neka je podeli
Pa vid ja kolko sam cuo ugovorio je proizvodnju sa nekim tovljacima, pocinje sa radom u decembru i to sa nekim malim kapacitetima pa iz meseca u mesec povecavati...
Navodno cena ide na radman... prica se o nekih 1.60 evra e sad nem nis brez ugovora...

Kad bi mitros toliko preradjivao to bi znacajno rasteretilo trziste, 4000 nedeljno znaci godisnje 208.000 tovljenika. A tek 25000 nedeljno- godisnje 1.300.000 komada. Rusko trziste da snabdevaju u redu, ali kako ce evropsko da snabdevaju tom sunkom kad ovi nasi slepci iz ministarstva nece da ukinu vakcinu protiv kuge. A pitanje je sta kada krene sa tovom bauk zvani tenis... svega ce i svasta biti u ovoj napacenoj zemlji... Inace ja i moji tovljenici smo i dalje na nekom spisku kome nigde kraja...::vadjenje_repe::

Ovo je sramota treba da uvedu carinu na uvozne svinje barem u visini subvencija koje dobijaju ti odakle se uvoze svinje ,a ne mi ostavljeni na milost i nemilost ,subvencije kasne ,cesto nedostaje neki papir itd...

Jutros natovareno Sofiji za Biftek 135din......veceras u Martincima sastanak svinjara mitrovacke opstine,prestavnici su bili kod gradonacelnika i razgovarali su sa klanicarima.....pa da cujemo koju pametnu??????

Nazad
Vrh