Braca972
Član
I cena je pomerena sa 170 na 165 din.Jeste utovar je u ponedeljak po 165din Bifteku,veceras tovarim Trlicu po 165din...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I cena je pomerena sa 170 na 165 din.Jeste utovar je u ponedeljak po 165din Bifteku,veceras tovarim Trlicu po 165din...
Hmm,, nisu tu cista posla u eu tek sada krece cena gore, do sada je stagnirala ili padala lagano. Koliko sam video radi se o znacajnijim pomacima na gore od 5 do 20 eurocenta zavisno od zemlje do zemlje. Bitno je da je u nemackoj sada cena polutke skocila sa 1.39 na 1.47 eur. E sada ne znam koliko ima kod nas tovljenika, ali ne bi trebalo da bude drasticnijeg pada cene jer se trenutno ne uvozi mnogo, a ako tamo jos krene cena gore bilo bi dobro, voleo bih da sam u pravu zbog svih nas, videcemo...sofija zove ,trazi svinje,cena 160,kaze da ce uskoro pasti na 155,....a zove i trazi
kome si prodaoMartinci 165 din pare isti dan na racun