Surdonja
Član
Juce kod mene u selu tovarili po 150, ali striktno do 110kg. Sve sto je bilo teze vratili su.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuda cini ljudska panika!!! Da znas da se stvarno pise svasta!Eeee cudni su putevi gospodnji... Ko ce kome vec svoj svome, od takvih moz ocekivati sam noz u ledja... et neko pise sam da se pise...
Cuda cini ljudska panika!!! Da znas da se stvarno pise svasta!
Samo nije mi jasno zasto ste izasli kad skoro nista necete dobiti! Nesto vam ne daju neke odgovore na vasa pitanja o uvozu svinja i mesa? Smejali ste se kad smo mi ratari trazili subvencije i cenu suncokreta!!! Sta ste vi trazili cenu tovljenika a izmedju ostalog dobicete kukuruz za sveti nikad!
Ja tovarim u cetvrtak 130rsd ne daju vise, kazu predaj za robne rezerve ako ti je mala cena.Velike su pa ne mogu cekati,ali sigurno ce ici gore cim predamo ove zaostale, jer tovljenika nema.
Ajde sad lepo da napises koji su to VI koji su se smejali protestima ratara,jesam li to ja,jel Kuka ,jel Milan971 ,Nele ko?
Ja se jesam smejao ali tebi kad si ono uzimao zemlju od oca u zakup
Zbog ovakvih ispada ni dobri ljudi nece dobiti potrebnu podrsku kad opet bude problem sa suncokretom