Zeka85
Član
Pozdrav svim clanovima. Danas utovar u Velikim Radincima 125 din neznam za koga se tovarilo. A u Besenovi tovario Dragan iz Koceljeve za kotlenik promet 135 din desetak dana pare, a 130 din ako odma isplacuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim da si upucen. Saradjujem sa Snezom. Prosle godine imao sam sest utovara preko nje. Za dva su mi odobrili subvencije za cetiri su me odbili sa obrazlozenjem da nisam direktno prodao klanici jer na poledjini uverenja pise da je otkupljivac veterinarska stanica Kikinda za klanicu Big Bul na primer. Svih sest utovara poslao sam pri kraju godine u jednom kovertu i kazem za cetiri su me odbili. Poslao sam zalbu, ali odgovor jos nisam dobio.naravno. To moze da ti i potvrdi sneza veterinarka ona se isto bavi otkupom iz kikinde a ujedno i izdaje pasose za stoku i ima svoju vet. Stanicu i preko njene firme ide otkup za klanice ... Sigurno si cuo za nju ona malte ne jedina otkupljuje na tom terenu .
druze mislim da nisi skontao sta hocu da kazem al nema veze, ja sam dao savet da treba naplatiti svinje odmah a ne da budete srecni sto je isplata odmah to su dve razlicite stvari, nisam ovde da bi se svadjao vec zato sto poznajem temu u srz i tu sam da pomognem i dam informacije sa terena,"molite BOGA da naplatite odmah " sam napisao zato sto ja nisam naplatio negde oko 400 svinja a sve svinje su uredno isplacene. to govorim i upozoravam iz svog iskustva eto toliko i ja bi ovde zavrsio sa ovom polemikom . zao mi je sto svinje nisu bar 180 i 200 din jer i sam imam farmu negde oko 500 svinja godisnje utovim i ja sam moje svinje natovario po 135 din prosle nedelje. kada je velika cena svinja i nama otkupljivacima odgovara lakse se prodaju sto je najvaznije lako se naplate i traze se stalno ...Kako se ne stidite da izlazite sa takvim izjavama >da budete srecni sto se vrsi isplata na tocku< i >molite Boga da naplatite robu< Pa zasto mislis da je neko lud da ti poklanja 100 ili vise svinja u jednoj turi a mozda te prvi put tada na utovaru video i mozda i nikad vise jer ti ne dolazis vise sto ne mozes naplatiti!!! Ima talianu pravo kad kaze da ovde dolazite kad nemate kud a kad je ponuda veca dolazite i nudite 10-20 dinara manje nego na drugim mestima! Mozda ce jednog dana biti teze bez svercera ali brate vase su zarade vece nego sto obicni tovitelji imaju!!!
TREBALO JE SNEZA DA TE UPOZORI,I DA TE PITA DAL TI TREBAJU SUBVENCIJE ILI NE, AKO TI TREBAJU NA POLEDJINI PASOSA SE UVEK PISE DA JE NOVI VLASNIK KLANICA A IZNAD TOGA OTKUPIO : SNEZINA FIRMA VEC KAKO SE ZOVE ... MISLIM DA TI TU ZALBA NEPOMAZE I DA JE SNEZA POGRESILA MADA NEZNAM KAKO JOJ SE OMAKLO ONA JE DIP. VETERINAR. JA SAM OTKUPIO KOD VAS U OKOLINI U NOVOM MILOSEVU NEGDE OKO 1000 BIKOVA I SVIMA KOME SU TREBALE SUBVENCIJE JE ZAVRSENO BEZ OBZIRA U KOJU KLANICU SU BIKOVI OTISLI ...Vidim da si upucen. Saradjujem sa Snezom. Prosle godine imao sam sest utovara preko nje. Za dva su mi odobrili subvencije za cetiri su me odbili sa obrazlozenjem da nisam direktno prodao klanici jer na poledjini uverenja pise da je otkupljivac veterinarska stanica Kikinda za klanicu Big Bul na primer. Svih sest utovara poslao sam pri kraju godine u jednom kovertu i kazem za cetiri su me odbili. Poslao sam zalbu, ali odgovor jos nisam dobio.
aaa neznam to je nas kirica sigurno odlozio ili je nasao na jednom mestu vise komada pa kod vas odlozio, progar boljevci i jakovo su mu uvek bili daleko vise voli da tovari obrez asanju subotiste ogar i ta sela okolo ...@ svercer sta bi to sa utovarom jutros u mom selu? I za koga je trebalo da idu svinje?
to je normalno da trgovac vise zaradi nego proizvodjacKako se ne stidite da izlazite sa takvim izjavama >da budete srecni sto se vrsi isplata na tocku< i >molite Boga da naplatite robu< Pa zasto mislis da je neko lud da ti poklanja 100 ili vise svinja u jednoj turi a mozda te prvi put tada na utovaru video i mozda i nikad vise jer ti ne dolazis vise sto ne mozes naplatiti!!! Ima talianu pravo kad kaze da ovde dolazite kad nemate kud a kad je ponuda veca dolazite i nudite 10-20 dinara manje nego na drugim mestima! Mozda ce jednog dana biti teze bez svercera ali brate vase su zarade vece nego sto obicni tovitelji imaju!!!
Kod kire je sve moguce i sve moze... Al staces kad na tom terenu nema niko pouzdan da kupuje svinje jedini je on sto skuplja radio je sa svima al opet sve svinje su isplacene niko nije ostecen...ima na tom terenu djurdjevic iz pecinaca al njega neinteresuju svinje iz srbije on samo uvozi
Kod kire je sve moguce i sve moze... Al staces kad na tom terenu nema niko pouzdan da kupuje svinje jedini je on sto skuplja radio je sa svima al opet sve svinje su isplacene niko nije ostecen...ima na tom terenu djurdjevic iz pecinaca al njega neinteresuju svinje iz srbije on samo uvozi