Zvezdani Jahach
Član
Ma bio mi onaj sto "deki95" davo 150din kad je vido kaku ja robu imam rece 160dim ko iz puske al nedam se ja tako lako nisam laka riba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma bio mi onaj sto "deki95" davo 150din kad je vido kaku ja robu imam rece 160dim ko iz puske al nedam se ja tako lako nisam laka riba...
i ja se pitam..Pa ti rece imas 160?! Sta sad 140?
Ne plaća niko Ali lepo zvuči (u odnosu na 115 din/kg)Ko placa 160din?
Pazi sad 130 mnogo si neozbiljan druze mucis ljude kojima su svinje stigle cas 160 cas 130 ...Pa ja lepo napisah(ko razume shvatice) onaj sto je davo 150din... Trlic je skino 130-135din...
Pa taj isti mi je davo 160din pitajte dekija95 on zna coveka...cena u macvi danas je 150 din zovu traze ja za prodaju
Ako hoces da se salis prebaci se u chat, ali ne ovde da dajes netacne informacije.Pa taj isti mi je davo 160din pitajte dekija95 on zna coveka...
Pojasni o cemu se radi.