Cena tovljenika na tržištu

Ma bio mi onaj sto "deki95" davo 150din kad je vido kaku ja robu imam rece 160dim ko iz puske al nedam se ja tako lako nisam laka riba...

Ma bio mi onaj sto "deki95" davo 150din kad je vido kaku ja robu imam rece 160dim ko iz puske al nedam se ja tako lako nisam laka riba...

Oprezno ti sa svinjama,ti prosli put rece odose na 200 i da si dobijao 180,kako vec bese a one padose na 115,svinja nema al nece oni dozvoliti da to ode nesto mnogo ,ja bih voleo ,imam jos 20 kom al mislim da je neki maximum 160 din,uvozna kosta 150.

Stvar je u tome sto ima ljudi koji rane nes malo svinja i jebavaju ale... Kolko ljudi na ovom forumu zivi od tih svinja??? Ko razume shvatice... swe ispod 500 komada je neozbiljno... cena vam je 140din i to je pitanje dokle... sad su vec poceli da zatezu sa utovarom...

Zadnjih par dana su svi placali 140. Trlic i sutra tovari po 140, juce i danas je ugovarao po toj ceni svinje.
Juce mi je bio Zivko daje 135. Sad se lomim dal da dam njemu, ima manju cenu, al relativno cesto mu dajem i ne mislim. Dodje kamion u dvoriste sedmi dan legnu pare i teraj dalje. Bolje i tako nego sto jos cekam pare iz big bula za 30 kom. a dao sam im petog januara.

Nazad
Vrh