MONTOYA
Član
Nisam pratio cene u mesarama dal su spustili cene adekvatno ceni žive stoke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da nisu, ni dinara . Ako sam dobro čuo u opštini Bogatić trenutno ima preko 25000 tovljenika spremnih za predaju. Katastrofa...Nisam pratio cene u mesarama dal su spustili cene adekvatno ceni žive stoke
Taj broj iznose optimisti ,inace mislim da je daleko veci jer samo Badovinci imaju blizu 15000 sad spremnih ,a svake nedelje zastoja taj broj se uvecava za 500-800 tovljenika.Naravno da nisu, ni dinara . Ako sam dobro čuo u opštini Bogatić trenutno ima preko 25000 tovljenika spremnih za predaju. Katastrofa...
Nisam pratio cene u mesarama dal su spustili cene adekvatno ceni žive stoke
To nesme zbog SSPa.Bem ga ko ga potpisno sto bi realno moglo je da se rokovi upotrebe mesa prilagode evropskim i da se zabrani uvoz MOMa.To bi bilo sasvim dovoljno,a Evropa ne moze da kaze da mi moramo da jedemo njihov otpad.Mi se jednostavno prilagodjavamo njihovom kvalitetu hrane i tu nam ne mogu nista,a mera bi puuuno znacila za domace stocarstvo.Ja bih ovom zahtevu pridodao samo da se dignu carine na dvocifren broj. i da se jasno istakne sta je iz uvoza a sta je domace !
Imaju zastitne klauzule u tom SSP a pitanje je zasto nasi politicari nece da ih primene .To nesme zbog SSPa.Bem ga ko ga potpisno sto bi realno moglo je da se rokovi upotrebe mesa prilagode evropskim i da se zabrani uvoz MOMa.To bi bilo sasvim dovoljno,a Evropa ne moze da kaze da mi moramo da jedemo njihov otpad.Mi se jednostavno prilagodjavamo njihovom kvalitetu hrane i tu nam ne mogu nista,a mera bi puuuno znacila za domace stocarstvo.
Што постављаш питање на које знаш одговор?Imaju zastitne klauzule u tom SSP a pitanje je zasto nasi politicari nece da ih primene .